Reservkraft

Reservkraft

Värmen i slutet på mars och början på april gjorde att blommor slog ut och småfåglar återvände men när bakslaget och kylan kom blev det tufft för dem. Någonstans har nog ändå allt levande en reservkraft som gör att man kämpar vidare hur det än ser ut.

Vi som varit med ett tag tycker väl att det har funnits bekvämare tider att leva i, då man inte hörde så mycket om krig, våld och terrorism. Man kunde lugnt ägna sig åt sitt lilla bobyggande och behövde inte riskera att det skulle raseras.

När vi nu hör om krig och terrordåd så tänker man att snart ger människor upp men det gör de inte. Hur illa det än ser ut kämpar människor vidare. Det finns en reservkraft som kommer till oss när det börjar bli svårt.

Julrosen har inte klarat de kalla frostnätterna, den hänger slak nu men de flesta vitsippor kämpar vidare.

Flyttfåglarna som anlände i värmen fick ett hårt bakslag men kämpar vidare ändå.

ovan: Rödhake och Sädesärla


Skriv en kommentar

Kommentarer: 0