Fotoabstinens

Underligt att man så snabbt kan bli beroende av materiella ting. I dag lämnade jag in min kamera för reparation och redan efter några timmar känner jag mig halv.

Att promenera en majdag när hela naturen håller på att brista ut i ett fyrverkeri utan att ha en kamera i handen känns alldeles fel, men jag får försöka överleva det. Det svåraste är att den är inlämnad på obestämd tid. Jag är utlämnad åt verkstadens godtycklighet, först när det passar dem får jag ett meddelande att det går bra att hämta. Det kan bli dagar och veckor med kli i fingrarna.

Under tiden får jag väl hitta på något annat. Jag har till exempel lagt ut ytterligare en novell under fliken "noveller". Den skrev jag faktiskt innan presidentvalet i USA var avgjort men observera att det inte finns något namn angivet på presidenten som den här novellen handlar om.Skriv en kommentar

Kommentarer: 0