Sitt inte inne bakom ditt fönster!

Njut av sommaren!

Nu gäller det att inte sitta instängd bakom sitt fönster medan sommaren drar förbi. Hur trevligt det än är därinne behöver du komma ut och fylla dina sinnen med allt som har samlats därute för din skull.

Hoppas att ni alla tar vara på de fina möjligheter vi har att njuta av sommaren i vårt land. Ge er ut i naturen och ta till er allt den har att ge...och då menar jag allt, så lämna hörlurarna hemma, du behöver alla sinnen för att ta till dig sommaren fullt ut.

Du ska se det vackra. Dofta på blommorna!  Lyssna till fåglarna, vinden och vågskvalpet!  Känna på stenar, stammar, blad och vatten (här finns inget se men inte röra)!  Sist men inte minst smaka. Det finns så mycket godsaker i naturen, svamp, bär, kryddväxter m.m. och allt är gratis. Vilken rikedom vi har alla vi som fortfarande kan röra oss, tänk på att njuta av det så länge möjligheten finns.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0