Fiasko, succé eller likgiltighet???

Det sista blev inte så farligt som jag befarade i mitt förra blogginlägg.

In i det sista oroade jag mig för att någon katastrof kunde ha hänt med min bok men i torsdags, precis när min egen Ökenros slagit ut, anlände en sändning, ganska fint utformade böcker, hit hem till mig. Jag känner mig nöjd med tryck och utformning, på det hela taget en ganska vacker bok.

Innehållet överlåter jag åt er läsare att avgöra. Tyvärr har det, som det brukar smugit sig in en del småfel här och där men inga stora graverande som jag har upptäckt än i alla fall.

Maken fick inte läsa den innan den gick till tryck, var nog lite rädd att jag inte skulle våga ge ut den om han kom med negativa kommentarer  men nu har han läst över hälften och låter rätt så imponerad. Det känns naturligtvis uppmuntrande. (Han är en kräsen läsare som läser minst en bok i veckan)

Jag  har precis levererat ut ett par böcker till sådana som beställt i förväg men den intensiva försäljningen får vänta tills efter lördag då det egentliga boksläppet äger rum på Mullsjö marknad.

Nu börjar tankarna på nästa projekt att snurra, vore roligt att fortsätta på liknande tema men vågar nog inte storsatsa förrän jag ser hur den här boken tas emot av läsarna.

Än är den stora frågan: Fiasko, succé eller likgiltighet???

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0