Läsarnas reaktioner

Jag har känt mig osäker inför den här bokutgivningen. Målat upp alla möjliga och omöjliga scener framför mig, hur folk skulle reta sig på den, skratta åt den eller värst av alt nonchalera den.

Med den bakgrunden känner jag mig glad i dag. En halv vecka efter boksläpp har redan flera stycken läst ut den och dessutom besvärat sig om att ringa till mig och tacka. De tycker om boken och jag tror dem, varför skulle de annars ringa?

Tack alla underbara läsare för er respons, det betyder så mycket för mig.

Nu så här i efterhand kan jag avslöja att jag tycker om den själv och ville väldigt gärna få dela med mig till andra av mina Bibeltolkningar.

Jag tycker att Bibeln ska läsas som ett kärleksbrev. Det står mycket mellan raderna. Det är sådant jag vill vaska fram. Om den här boken säljer bra kommer jag nog att fortsätta ge ut det jag hittar när jag söker och skriver.

Låter kanske förmätet av mig men jag vill vara med och tolka det "kärleksbrev" som Bibeln är.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0