Ett handskrivet brev

Att få ett handskrivet brev med posten är som att hitta en nyutslagen vårblomma mitt i asfalten en sen oktoberdag. 

I dag när jag var så där lagom tung efter en dålig nattsömn och resterna av en passerad förkylning häckande i kroppen, hände mig båda dessa saker och så blev dagen förgylld med råge.

I en digitaliserad värld sätter man värde på dem som fortfarande gör sig besväret att skriva en vacker hälsning med penna och papper. Damen som kostade på sig besväret att skriva de här raderna till mig är aktiv både på Facebook, messenger och instagram trots att hon passerat nittio så hon kunde gjort det lättare för sig men  nu valde hon att glädja mig med de här raderna. Att brevet dessutom var en kraftig uppmuntran i mitt osäkra "författarskap" betydde naturligtvis också mycket.

På baksidan nämner hon ett annat gemensamt glädjeämne vi har. Hon är nämligen mormorsmor till de barn som jag är farmor till.

Fantastiska Gunvor! TACK!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0