Vad är tid?

Vi har nyligen besökt Danmark och fått en förlängning av tiden.

Där har de visserligen också haft lite snö i år men värmen har vänt tillbaka och växtligheten gror som om det vore vår. När jag såg alens hängen tänkte jag att de kanske vill tala om för oss att vi inte behöver ta det här med tid så allvarligt.

Vår eller höst, sommar eller vinter, vilket det än är behöver vi inte jäkta så för att bereda allt för sin tid. 

Om vi behöver stanna upp får vi göra det, tiden står inte och faller med om vi hinner allt eller inte.  Om vi behöver lämna något bakom oss får vi göta det också, vi får skynda vidare och drömma oss bort till det som kommer.

Allt har sin tid står det i Predikarens bok. Låt livet styra tiden men låt aldrig tiden styra livet!

Vår eller höst i Danmark?

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0