Julklappsfunderingar

Nu rusar dagarna fram och det är hög tid att ta sig an julklappsbestyren om man vill undvika att panikhandla onödiga varor sista dagen.

Mitt bästa tips är naturligtvis min roman: 

Ökenrosen får alltid nya blad. Huvudpersonen  är Hagar som genomlider många svårigheter men bevisar att man kan gå genom ett svårt liv med förlåtande och tacksamt sinne.

Boken som är utgiven på Pärlan förlag har 296 sidor och är inbunden.

Priset är 189:-

Om du beställer 2 böcker eller flera får du dem för 175:-/st. (Eftersom frakten blir lite billigare för mig med flera böcker i samma påse.)

 

Jag har ett förslag: Tänk efter hur många som skulle kunna glädja sig åt att läsa den boken i mellandagarna och meddela mig om du vill att jag ska skicka. Jag har bestämt mig för att bjuda på frakten under december månad inom Sverige. Jag kan leverera hem till dig eller till den som du vill glädja med en bok.

Betalningen swishar du till 0704217795. Om du inte får plats med namn och leveransadress på meddelandet där så skickar du samtidigt ett SMS till mig med adressen. 

Du som inte har swish, eller har andra funderingar, kan ringa mig på samma nummer så kommer vi överens om betalningssätt.

För att vara säker på att posten klarar att leverera i tid behöver jag beställningen minst en vecka före jul.

Om du vill få boken inslagen som julklapp och skickad direkt till en vän så fixar jag det och bifogar även ett kort med den hälsning du önskar. Det blir en extrakostnad på 15:- för det.

Kom ihåg att meddela mig om du vill ha den signerad också.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 4
 • #1

  AnnaCarin Hjalmarsson (måndag, 03 december 2018 15:29)

  Hagbovägen 27 77497 Fors

 • #2

  Margit Klehn (måndag, 03 december 2018 16:02)

  Hej AnnaCarin! ...och tack för beställningen. Jag tolkar det som att du vill ha 1 bok, den kan jag skicka i morgon när jag skaffat flera av postens blå påsar.

 • #3

  Sonja Dahlgren (lördag, 08 december 2018 07:21)

  Har nyss läst ut boken - vlken fantastisk berättelse och vilket jobb du gjort med den!! ��❤️��✨ Tack för både spännande, rörande och mycket intressant läsning!

 • #4

  Margit (lördag, 08 december 2018 08:15)

  Tack Sonja! Fina ord från en dotter smäller högre än allt annat�Kram