Vinnare blev...

Nu är vinnaren dragen och det kunde tyvärr bara bli en av er som vann.

Grattis Inger Hällström! Jag skickar boken någon av de närmsta dagarna.

Ni som inte vann kan beställa den från mig för 169:- (+frakt 55:-), då får ni den signerad (om ni vill) men jag vill samtidigt upplysa er om att nätbokhandlarna tar väldigt olika priser och att en del skickar fraktfritt så det kan löna sig att jämföra.

 

Det roliga med att skriva bibliska romaner är att läsa mellan raderna i Bibeln, samtidigt som man naturligtvis måste söka fakta från andra håll också.

Ibland reagerar folk och undrar: står det verkligen så?

Vid alla intressanta samtal jag haft med läsare har jag förstått att många har läst de här texterna utan att egentligen tänka på Hagar. (Det är ju Abraham som är huvudpersonen.) Det som gläder mig är att folk blir intresserade av Hagars historia och söker egen information om henne men jag blir också lite konfunderad. Jag tycker verkligen att jag försökte hitta alla sanningar om henne innan jag lät fantasin ta vid men nu undrar jag om jag kan ha missat något ändå. I går mötte jag en som sade att Hagar begravdes med Abraham och Sara i Hebron. Nu har jag sökt uppgifter om var hon begravdes men kan inte hitta något. Är det någon av er som vet?

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0