Udda i likriktad värld

Varför strävar människor alltid efter att likna andra? Hur kan trendskapare ha sådan framgång?

Beror det kanske på vårt dåliga självförtroende? Vi känner att vi är udda och vill dölja det bakom en fasad som liknar allmänheten. 

Men ärligt talat, visst blir vi lite upplivade när vi möter en människa som vågar vara udda, en som inte sneglar på omgivningen utan bara är sig själv. Jag tror att vi i stället för att kalla den människan udda borde säga UNIK.,ENASTÅENDE, SÄRSKILD eller varför inte UTVALD. 

Om vi aldrig vågar följa vår inre röst och trampa upp en egen stig går världen miste om en unik upplevelse. Att möta DIG ska inte vara som att möta vem som helst annan. Det ska vara som att upptäcka ett guldglänsande löv mot en grå bakgrund.

Att upptäcka en gråaktig lava som ändå lyckas lysa i sin gråa omgivning är inte heller fel. Var den du är men försök alltid förstå dem som inte har samma kulör och struktur som dig.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0