Livet går vidare...

Corona fortsätter sin framfart och lamslår mänskligheten. Saker och ting fungerar inte som det gjort förut. Planerade möten blir inställda, inga handslag, inga kramar, ingen närhet över huvud taget. 

Vi som passerat 70-strecket bör hålla oss inne för allas säkerhet och det gör jag gärna för jag har förmånen att höra till dem som älskar mitt hem och älskar att att få vara hemma. Är så oändligt tacksam att jag har ett hem. (Hur har det förresten gått för flyktingarna vid turkisk/grekiska gränsen? Vi har inte fått en enda rapport om deras lidande sedan Corona drabbade oss)

Egentligen hade vi planerat att tillbringa den här helgen på ett hotell någonstans i Sverige. Den kryssning till Åbo som jag fick i 70-årspresent var inte så lämplig att genomföra så här i Coronatider insåg vi ju, så i måndags bytte vi den till en hotellvistelse men knappt hade vi genomfört det förrän meddelandet kom att 70-åringar borde hålla sig hemma. Lydiga som vi är slog vi de planerna ur hågen och blev hemma.

Fast lite olydiga är vi allt. Vi tar oss rejäla promenader i skogen varje dag och njuter av vårens framfart. Flyttfåglar vänder tillbaka, blommor slår ut och allt verkar normalt när man är därute, det verkar som att livet går vidare trots allt.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0