Livets styrka

Att det i dag är ett år sedan jag fick min stroke är ingenting varken att minnas eller fira men nog är det förunderligt att livskraften, överlevnadskraften är så mycket större än det som vill bryta ner.

Jag är så oändligt tacksam att jag i dag är frisk och kan gå ut i naturen och njuta av den enorma sprängkraft livet visar i omgivningarna just nu.

Man fattar inte att den gråbruna marken så häftigt kan översållas av grönska och blommor. Det behövs inte så många dagar av sol och värme förrän hela naturen exploderar i en lovsång till sin skapare. Den lovsången vill jag stämma in i. Naturen visar oss att livet segrar även i tider då de flesta samtalen kretsar kring Covid 19. 

Mycket kan hända som får oss att känna hopplöshet men livet är starkare än döden, hoppet är starkare än tröstlösheten, ljuset är starkare än mörkret. 

Lyssna till naturens undervisning!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0