När blev kotten brun?

När beslutet är fattat att man ska börja ett nytt kapitel i sitt liv lever man bara delvis där man för tillfället är. Ofta flyger tanken iväg till det som skall komma även om man inte alls vet vad det ska innebära.

I tider som dessa så präglade av Covid-19 träffar man sällan några vänner och det förstärker känslan av att leva i ett vakuum.

Jag går här på Grengatan 20 i Mullsjö och rotar i mina garderober. Jag kastar grejer och packar ner andra grejer medan mina tankar är på Lövgatan 5 i Klippan.

Vad kommer jag att behöva där och vad ska jag slänga? Varför har jag samlat på mig så mycket? Vad kan man behöva behålla om man tar i beaktning att man är en gammal brun kotte som snart trillar ner från trädet.

I själva verket känner jag mig ju fortfarande som den gröna kotten som just har börjat och tittar nyfiket framåt på livet som ligger framför. Vem är jag egentligen? När ändrade jag färg?

Ja, ni förstår kanske varför jag inte har skrivit på ett tag, har för tillfället inga ord som kan tillföra något. Hoppas tanken och färgen klarnar i nästa kapitel och att den bruna kotten hänger kvar även där.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0