Intryck som stannar

Varje dag blir vi översköljda av intryck, de forsar över oss i en strid ström. Vissa perioder är det översvämning.

Från TVnyheter, tidningar och sociala medier stänker orden över oss i stora tunga droppar.  En del är sant, en del är skvaller, en del är rent förtal och numera är det många som talar om konspirationsteorier.

När frosten drar in (som infon från olika medier) gäller det för oss att sila bort det smutsiga vattnet för i frostiga tider är det annars lätt gjort att intrycken klumpar sig fast vid oss och blir till ett enda tjockt ältande täcke.

Sträck ut dina grenar när det rena vattnet väller fram, det som kommer med sanning och äkthet. Då kan det hända att vita änglar flockas omkring dig och beskyddar dig...eler vad tror ni när ni ser bilderna  här?

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0