Abstrakt konstform

Vissa dagar känns tunga från början till slut.

Man vaknar ur en sömn som inte har varit någon verklig sömn. Man har snurrat runt i sin säng och provat olika ställningar men allt känns lika stelt. Man har försökt att slappna av och man har provat att tänka positiva tankar. 

Visst har man slumrat stundtals men det har inte gett någon vila. När morgonen kommer känns det som en befrielse att få lämna sängen men huvudet är tungt och kroppen känns stel när man tar steget från en dimma till en annan. Kanske är man bara en knotig gren som försöker sticka ut ur den dimmiga bilden.

Det kanske är så enkelt som att min skapare kände för den abstrakta konstformen en dag som denna. Jag ska nog vara tacksam för den dimmiga bilden som jag kan gömma mig i. Här kan jag samla mig och hämta mod för att våga synas den dagen när solen vill lysa klart igen.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0